Visie

Visie: specialistische kennis en ervaring

Een trefzekere visie is nodig voor een stevig fundament. Het financiële of organisatorische ‘hart’ van een organisatie ‘uit handen geven’ betekent zelfs dat er nog meer dan vertrouwen aanwezig moet zijn. Maar kiest u voor David Krekels, dan worden deze zorgen u ‘ontnomen’. Mede door de jarenlange ervaring heeft David Krekels zeer specialistische kennis opgebouwd rondom wetgeving en risicobeperking. Want hier draait het natuurlijk allemaal om. Geen zorgen, optimale kennis en kunde, een voordelig tarief en vooral garanties en geen naheffingen. Een goed advies is het halve werk!

Wij volgen de ABU Cao, zijn NEN-4400-1, VCU én VCA gecertificeerd. David Krekels is specialist in uitzenden, detacheren van uitzendkrachten en in payrolling. Specialistisch en doeltreffend en bovenal met verstand van zaken. Een complexe wetgeving zorgt voor een krachtige professional. Meer informatie over onze visie of anderszins? Neem vrijblijvend contact met mij op!

The gallery group David Krekels is no longer available , Please reconfigure your widget/shortcode/phpcode which displays this slideshow