Uitzendbranche

David Krekels: uitzendbranche is omvangrijk

Jaarlijks zijn er 730.000 uitzendkrachten aan het werk via een uitzendbureau. Maar hoe werkt het nu precies in deze uitzendbranche?

De uitzendbranche wordt geschat op meer dan 10.000 ondernemingen. Van deze 10.000 ondernemingen hebben ruim 2.400 ondernemingen het SNA-keurmerk. Het keurmerk van de SNA (Stichting Normering Arbeid) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2.

Van de 2.400 gecertificeerde ondernemingen zijn ruim 1.500 ondernemingen lid van de branchevereniging ABU of NBBU.

De leden van de ABU en NBBU betalen ook aan de Stichting Fonds Uitzendbranche (SFU). Uit deze stichting zijn ook weer drie stichtingen opgericht:

Visie: specialistische kennis en ervaring

Een trefzekere visie is nodig voor een stevig fundament. Het financiële of organisatorische ‘hart’ van een organisatie ‘uit handen geven’ betekent zelfs dat er nog meer dan vertrouwen aanwezig moet zijn. Maar kiest u voor David Krekels, dan worden deze zorgen u ‘ontnomen’. Mede door de jarenlange ervaring heeft David Krekels zeer specialistische kennis opgebouwd rondom wetgeving en risicobeperking. Want hier draait het natuurlijk allemaal om. Geen zorgen, optimale kennis en kunde, een voordelig tarief en vooral garanties en geen naheffingen. Een goed advies is het halve werk!

Wij volgen de ABU Cao, zijn NEN-4400-1, VCU én VCA gecertificeerd. David Krekels is specialist in uitzenden, detacheren van uitzendkrachten en in payrolling. Specialistisch en doeltreffend en bovenal met verstand van zaken. Een complexe wetgeving zorgt voor een krachtige professional. Meer informatie over onze visie of anderszins? Neem vrijblijvend contact met mij op!